ClickCease
Έργα μας
Βιολογικός καθαρισμός υγρών λυμάτων.
Απαλλαγείτε απο βυτία και βόθρους!

Εργα μας

Εγκατάσταση Συστήματος Βιολογικού Καθαρισμού UBAS-150 σε ξενοδοχείο στα 3-5 Πηγάδια Νάουσας

Κοινοποιηση :
tria_pigadia_viologikos_kauarismos__limaton01
 

Το ξενοδοχείο στα Τρία Πηγάδια Νάουσας αντιμετώπιζε προκλήσεις στην επεξεργασία των λυμάτων του, μέχρι που αποφάσισε να εγκαταστήσει το σύστημα επεξεργασίας υγρών λυμάτων UBAS-150 της Bio Action. Αυτή η κίνηση οδήγησε σε σημαντικά οφέλη για το ξενοδοχείο, βελτιώνοντας την αποδοτικότητα και μειώνοντας το κόστος λειτουργίας.

Με την εφαρμογή των μονάδων επεξεργασίας αστικών λυμάτων, το ξενοδοχείο κατάφερε να επιτύχει υψηλό επίπεδο καθαρισμού, εξασφαλίζοντας την άριστη ποιότητα του νερού για επαναχρησιμοποίηση στους κήπους του. Η βιολογική επεξεργασία λυμάτων μέσω του UBAS-150 παρέχει μια κοστοεφεκτική λύση, μειώνοντας την ανάγκη για συχνές συντηρήσεις και τα σχετικά έξοδα.

Τα οφέλη που αποκόμισε το ξενοδοχείο από την εγκατάσταση του UBAS-150 περιλαμβάνουν την αυτονομία από το δημοτικό δίκτυο αποχέτευσης, την εξοικονόμηση πόρων μέσω της επαναχρησιμοποίησης νερού και την ενίσχυση της εταιρικής εικόνας μέσω της δέσμευσης για περιβαλλοντικά βιώσιμες πρακτικές. Η επιλογή του UBAS-150 ως λύσης στις αυτόνομες μονάδες βιολογικού καθαρισμού κατέδειξε τη δέσμευση του ξενοδοχείου για καινοτομία, αποδοτικότητα και υπεύθυνη διαχείριση πόρων.

Εργα

Πρόσφατα έργα μας

Συστήματα βιολογικού καραθισμού αστικών λυμάτων.

Βιολογικός Καθαρισμός Λυμάτων έως 98%.

 Άοσμα αθόρυβα και διαυγές. Κατάλληλο νερό για πότισμα.

Λάβετε προσφορά

Θέλουμε να σας ακούσουμε

Οι τεχνικοί μας είναι πάντα διαθέσιμοι για να σας εξηγήσουν τα οφέλη και τα πλεονεκτήματα των λύσεων που σας προσφέρουμε. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας λύσουμε τις απορίες.