ClickCease
Έργα μας
Βιολογικός καθαρισμός υγρών λυμάτων.
Απαλλαγείτε απο βυτία και βόθρους!

Εργα μας

Σύστημα βιολογικής επεξεργασίας λυμάτων 10 ατόμων στην Στούπα Μεσσηνίας

Κοινοποιηση :
0-02-05-02ecf13cffb06cfe5eae47170fad0fe91ec93e169c18ada6a99dc5159568aa0d_3d11f32c9ec328da

Εγκατάσταση Συστήματος Βιολογικής Επεξεργασίας Λυμάτων για 10 Άτομα στη Στούπα Μεσσηνίας

Εκτέλεση Έργου

  • Πελάτης: Ενοικιαζόμενα δωμάτια στην Μεσσηνία
  • Τοποθεσία: Στούπα, Μεσσηνία

Ανάγκη για το Έργο

Τεχνολογία και Εφαρμογή

Σύστημα βιολογικής επεξεργασίας λυμάτων τύπου SBR bioBox 10, που είναι μια από τις compact μονάδες βιολογικής επεξεργασίας οικιακών λυμάτων στην αγορά.

Η εγκατάσταση του συστήματος παρέχει πολλαπλά οφέλη:

Προστασία του Περιβάλλοντος: Οι βιολογικοί καθαρισμοί οικιακών λυμάτων και βιολογικοί καθαρισμοί υγρών λυμάτων εξασφαλίζουν ότι τα λύματα απορρίπτονται με τρόπο που είναι ασφαλής για το περιβάλλον.
Συμμόρφωση με Νομοθεσία: Μέσω της χρήσης βιολογικών βόθρων και βιολογικού καθαρισμού αποβλήτων, το σύστημα ανταποκρίνεται στις περιβαλλοντικές απαιτήσεις και κανονισμούς.
Εξοικονόμηση Χώρου: Οι βιολογικοί καθαρισμοί λυμάτων compact και ο βιολογικός βόθρος εξοικονομούν χώρο και επιτρέπουν την εύκολη εγκατάσταση.
Επαναχρησιμοποίηση Νερού: Το επεξεργασμένο νερό από τις μονάδες βιολογικής επεξεργασίας οικιακών λυμάτων μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες εφαρμογές, όπως η άρδευση.

 

Συμπεράσματα

Το έργο για την εγκατάσταση συστήματος βιολογικής επεξεργασίας λυμάτων στη Στούπα της Μεσσηνίας παρέχει μια αξιόπιστη και αειφόρο λύση για τη διαχείριση λυμάτων σε μικρομεσαία κλίμακα. Με δυνατότητα επεξεργασίας 2 m³ λυμάτων ανά 24 ώρες, το σύστημα ανταποκρίνεται στις ανάγκες των 10 ατόμων που εξυπηρετεί, προστατεύει το περιβάλλον, συμμορφώνεται με την περιβαλλοντική νομοθεσία και επιτρέπει την επαναχρησιμοποίηση του επεξεργασμένου νερού.

Εργα

Πρόσφατα έργα μας

Συστήματα βιολογικού καραθισμού αστικών λυμάτων.

Βιολογικός Καθαρισμός Λυμάτων έως 98%.

 Άοσμα αθόρυβα και διαυγές. Κατάλληλο νερό για πότισμα.

Λάβετε προσφορά

Θέλουμε να σας ακούσουμε

Οι τεχνικοί μας είναι πάντα διαθέσιμοι για να σας εξηγήσουν τα οφέλη και τα πλεονεκτήματα των λύσεων που σας προσφέρουμε. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας λύσουμε τις απορίες.