Συντήρηση -
Επισκευή

Συντήρηση – Επισκευή συστημάτων βιολογικού καθαρισμού

0
+
Ευχαριστημένοι πελάτες

Σε όλη την Ελλάδα

BioAction 2
BioAction 17

Επισκοπηση Υπηρεσιας

Συντήρηση - Επισκευή συστημάτων βιολογικού καθαρισμού

Σύμφωνα με τα στοιχεία πάνω από το 75% των υπαρχόντων συστημάτων βιολογικού καθαρισμού λειτουργούν σύμφωνα με το παλιό τεχνολογικό σχέδιο. Ο Η/Μ εξοπλισμός βρίσκεται σε κατάσταση βλάβης ή λειτουργεί στα όρια ισχύος, και οι δεξαμενές σκυροδέματος είναι σαραβαλιασμένες από την διάβρωση.

Η εταιρεία μας έχει την απαραίτητη πείρα στην επισκευή των παλιών και την κατασκευή καινούριων συστημάτων βιολογικού καθαρισμού μεγάλης παραγωγικότητας.

Επικοινωνηστε μαζι μας

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Οι τεχνολογικές λύσεις που σας προσφέρουμε θα εξασφαλίσουν την οικονομία των πόρων, που θα ξοδέψετε για την επισκευή συστήματος βιολογικού καθαρισμού. Εγγυώμαστε την υψηλή σταθερή ποιότητα καθαρισμού των λυμάτων, την μείωση των εξόδων για την ηλεκτρική ενέργεια και την μείωση του προσωπικού που θα απασχοληθεί για την συντήρηση.

01

Η αλλαγή των συστημάτων αερισμού σε μεμβρανώδες γραμμικές συσκευές αερισμού ATE – 65 (με μήκους έως 50 μέτρα) έχει ως αποτέλεσμα την μείωση των λειτουργικών εξόδων, την αύξηση της ασφάλειας λειτουργίας και μας επιτρέπει να εφαρμόσουμε SBR τεχνολογίες.

02

Με την εφαρμογή του πίνακα ελέγχου με μικροεπεξεργαστές της εταιρίας “SIEMENS” εφαρμόζονται πολύ αποτελεσματικά SBR τεχνολογίες.

03

Όλες οι τεχνολογίες μας είναι πατενταρισμένες.

Κανουμε Το Καλυτερο

Αλλες υπηρεσίες

Η εταιρία μας ασχολείται με την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών στον τομέα του βιολογικού καθαρισμού. Με χρόνια εμπειρίας και εξειδικευμένο προσωπικό, παρέχουμε λύσεις για κατοικίες, συγκροτήματα κατοικιών, ενοικιαζόμενα δωμάτια, ξενοδοχεία και χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος. Η εταιρία μας ειδικεύεται επίσης στην επισκευή και συντήρηση συστημάτων βιολογικού καθαρισμού, εξασφαλίζοντας ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

Λάβετε προσφορά

Θέλουμε να σας ακούσουμε

Οι τεχνικοί μας είναι πάντα διαθέσιμοι για να σας εξηγήσουν τα οφέλη και τα πλεονεκτήματα των λύσεων που σας προσφέρουμε. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας λύσουμε τις απορίες.