ClickCease

Άρθρα

Διαβάστε τα άρθρα μας, θα ανακαλύψετε σχετικές ιδέες και συμβολές.

Αρθρα

Η εξέλιξη από την δεξαμενή στα SBR συστήματα

Κοινοποιηση :

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Η αύξηση τον τελευταίο καιρό των εξοχικών γύρω από τις πόλεις, δημιούργησε πολλά προβλήματα, κυρίως οικολογικά, γιατί δεν είναι πάντα ωφέλιμη η τοποθέτηση αποχετευτικών δικτύων πολλών χιλιομέτρων. Πολλές φορές αυτή η διαδικασία φέρνει το αντίθετο αποτέλεσμα λόγω της εκροής των βοθρολυμάτων στα εδάφη που προκαλείται από τη βιολογική διάβρωση του υλικού των αγωγών του υπονόμου, της εκροής του φυσικού αερίου στην ατμόσφαιρα, καθώς και της ανάπτυξης στους αγωγούς του υπονόμου διάφορων νοσογόνων βακτηριδίων, όπου δημιουργούνται οι ιδανικές συνθήκες για τον πολλαπλασιασμό τους. Όλο αυτό δημιουργεί τη μόλυνση των εδαφών, των υπεδαφικών υδάτων και της ατμόσφαιρας, και αυτό είναι πιο επικίνδυνο από το απατηλό όφελος αυτής της τοποθέτησης.

Ο μόνος που θα έχει όφελος από την εγκατάσταση του αποχετευτικού δικτύου και από την εκμετάλλευσή του είναι ο εργολάβος και ο ιδιοκτήτης των εγκαταστάσεων του καθαρισμού. Εδώ δεν μιλάμε για την προστασία της οικολογίας.

Η διέξοδος είναι μία: ο καθαρισμός των βοθρολυμάτων κοντά στα εξοχικά και στους συνοικισμούς. Η ανάπτυξη τον τελευταίο καιρό των εγκαταστάσεων του καθαρισμού των μικρών όγκων με τους αντιδραστήρες SBR(sequencing batch reactor- αερόβιοι αντιδραστήρες με κυκλικά διασπαστική ενεργοποίηση) επιτρέπει όχι μόνο να μειωθεί η ζημία στο περιβάλλον, αλλά και να καλυτερεύσει η ποιότητα του οικολογικού συστήματος.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Προσφατα αρθρα

Ίσως σας αρέσει

Λάβετε προσφορά

Θέλουμε να σας ακούσουμε

Οι τεχνικοί μας είναι πάντα διαθέσιμοι για να σας εξηγήσουν τα οφέλη και τα πλεονεκτήματα των λύσεων που σας προσφέρουμε. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας λύσουμε τις απορίες.