ClickCease

Άρθρα

Διαβάστε τα άρθρα μας, θα ανακαλύψετε σχετικές ιδέες και συμβολές.

Αρθρα

Σύντομη περιγραφή των συστημάτων “UBAS – Bio Box”

Κοινοποιηση :

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Αυτά τα συστήματα σχεδιάστηκαν με βάσει την πείρα στην κατασκευή και τους πειραματισμούς σε διάφορους τύπους συστημάτων καθαρισμού. Ερευνώντας τις διαδικασίες του βιολογικού καθαρισμού στο δικό μας εργαστήριο, βρήκαμε τις λύσεις για πολλά προβλήματα των συστημάτων καθαρισμού. Καταφέραμε πάρα πολλά σ\’αυτόν τον τομέα. Έχει σχεδιαστεί η σειρά των μοντέλων με την ονομασία \”UBAS – Bio Box\”. Αυτά είναι πλήρη αυτόματα σύνθετα συστήματα διαφορετικού επιπέδου και αντοχής στην χρήστης καθημερινής χημείας. Τα συστήματα αντιστοιχούν πλήρως στις βαριές καιρικές συνθήκες και στους υγειονομικούς κανόνες. Εκτός από αυτό ο καθαρισμός των υγρών λυμάτων ολοκληρώνεται πλήρως μέχρι και την αποπομπή του αζώτου, ενώ η διασπασμένη ενεργή ιλύς σταθεροποιείται σε αερόβιες συνθήκες και αυτό μας επιτρέπει να χρησιμοποιούμε την ιλύ ως εξαιρετικό λίπασμα (άριστη λύση του προβλήματος της χρησιμοποίησης των απορριμμάτων).

Τα συστήματα έχουν πολλές τροποποιήσεις και μπορούν να προσαρμοστούν εύκολα σε συγκεκριμένες απαιτήσεις του χρήστη, έτσι, η περιοχή χρησιμοποίησης των συστημάτων είναι ευρεία: από την απομονωμένη μονοκατοικία μέχρι και συνοικισμό.

Τα συστήματα δοκιμάστηκαν στο Ινστιτούτο Οικολογίας και υγιεινής του περιβάλλοντος του Α.Ν. Σίσιν (Ρωσία) και είναι πιο αποτελεσματικές από όλα τα συστήματα καθαρισμών, που προτείνονται σήμερα στο εμπόριο.

Επιπλέον, τα συστήματα είναι πολύ βολικά στην εκμετάλλευση και δεν απαιτούν την ειδική τεχνική και το ειδικό προσωπικό. Δηλαδή, την συντήρηση του συστήματος πολύ εύκολα πραγματοποιεί ο ίδιος ο χρήστης. Τα συστήματα καθαρισμού είναι μακρόβια, επειδή το πλαίσιο είναι από πολυπροπυλένιο, το οποίο δεν διαβρώνεται και δεν αλλάζει η δομή του από τις ακτίνες του ηλίου. Και η ύπαρξη αφρισμένου στρώματος στην δομή του πλαισίου συμβάλλει στην διατήρηση της εσωτερικής θερμικής ενεργείας της βιομάζας.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Προσφατα αρθρα

Ίσως σας αρέσει

Λάβετε προσφορά

Θέλουμε να σας ακούσουμε

Οι τεχνικοί μας είναι πάντα διαθέσιμοι για να σας εξηγήσουν τα οφέλη και τα πλεονεκτήματα των λύσεων που σας προσφέρουμε. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας λύσουμε τις απορίες.