Κατοικίες

Βιολογικός καθαρισμός λυμάτων κατοικιών.

0
+
Ευχαριστημένοι πελάτες

Σε όλη την Ελλάδα

BioAction 54
BioAction 52

Επισκοπηση Υπηρεσιας

Βιολογικός καθαρισμός λυμάτων σε κατοικίες

Ένα μεγάλο ποσοστό των κατοίκων της Ελλάδος στερούνται ενός αγαθού που για τους υπόλοιπους φαντάζει τόσο βασικό και αυτονόητο. Στερούνται του δικτύου αποχέτευσης, το σύνολο δηλαδή των σωληνώσεων που θα παραλάβουν τα λύματα που δημιουργούμε στο σπίτι μας και θα τα οδηγήσουν στις κεντρικές μονάδες βιολογικού καθαρισμού, προκειμένου να αφαιρεθεί το μεγαλύτερο μέρος των μικροοργανισμών και των ακαθαρσιών και να επιστρέψει το νερό στη θάλασσα. Για το λόγο αυτό, όλα αυτά τα νοικοκυριά αναγκάζονται να ρίχνουν τα λύματά τους σε κάποιο βόθρο.


Οι βόθροι όμως που χρησιμοποιούσαμε μέχρι πριν μερικά χρόνια παρουσίαζαν σημαντικά προβλήματα. Οι μεν στεγανοί απαιτούν πολύ συχνό άδειασμα, άρα οικονομική επιβάρυνση ενώ όλοι θυμόμαστε την κατάσταση που δημιουργήθηκε στην ανατολική Αττική με την απεργία των οδηγών βυτιοφόρων. Οι βόθροι γέμισαν και οι ιδιοκτήτες τους αναγκάζονταν να τους αδειάζουν στους δρόμουςΟι δε απορροφητικοί, πέρα από τους πάρα πολλούς νομικούς περιορισμούς που τους συνοδεύουν, οδηγούν τα λύματα χωρίς καμία επεξεργασία στον υδροφόρο ορίζοντα, μεταφέροντας παράλληλα και όλες τις επιβαρυντικές για το περιβάλλον και για την υγεία μας ουσίες.

Τη λύση σε όλα αυτά τα προβλήματα φαίνεται ότι μπορούν να προσφέρουν οι βιολογικοί βόθροι. Οι βιολογικοί βόθροι είναι στην πραγματικότητα μικρές μονάδες βιολογικού καθαρισμού. Συγκεντρώνουν δηλαδή τα λύματα από το σπίτι μας σε μία δεξαμενή, κατακάθεται η λυματολάσπη η οποία διασπάται με τη βοήθεια μικροοργανισμών. Κατόπιν το νερό, καθαρισμένο μεταφέρεται σε μία άλλη δεξαμενή και από εκεί εξέρχεται έτοιμο να το χρησιμοποιήσουμε για πότισμα του κήπου μας

BioAction 17

Οφελη υπηρεσιας

Πλεονεκτήματα

Επικοινωνηστε μαζι μας

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Λάβετε προσφορά

Θέλουμε να σας ακούσουμε

Οι τεχνικοί μας είναι πάντα διαθέσιμοι για να σας εξηγήσουν τα οφέλη και τα πλεονεκτήματα των λύσεων που σας προσφέρουμε. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας λύσουμε τις απορίες.