Ξενοδοχεία

Βιολογικός καθαρισμός λυμάτων σε ξενοδοχεία

service-bg

ξενοδοχεια

Βιολογικός καθαρισμός λυμάτων σε ξενοδοχεία

Στα ξενοδοχεία που δεν έχουν κεντρική αποχέτευση και χρησιμοποιούν βόθρους δημιουργούνται πολλά προβλήματα με την διάθεση λυμάτων.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η δυσοσμία που ενοχλεί τους πελάτες ειδικά όταν τα βυτιοφόρα οχήματα κάνουν άντληση λυμάτων από τους βόθρους η δυσοσμία και ο θόρυβος είναι πολύ ενοχλητικά.

Επίσης το κόστος των βυτιοφόρων οχημάτων είναι αρκετά υψηλό. Η λύση για το πρόβλημα είναι   Σύστημα βιολογικού καθαρισμού λυμάτων άοσμη λειτουργία λύνει το πρόβλημα δυσοσμιών και το χαμηλό κόστος λειτουργίας μειώνει τα έξοδα διάθεσης λυμάτων.

Επιπλέον το νερό από τα λύματα μετά την επεξεργασία μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί για πότισμα και σε περίπτωση ξενοδοχείων που τα έξοδα για πότισμα συνήθως είναι αρκετά ψιλά είναι αισθητή οικονομία. 

0
+
Άτομα

Δυναμικότητα

0
+
Κυβικά

επεξεργασία την ημέρα

Επικοινωνηστε μαζι μας

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Σχεδιασμός και κατασκευή συστημάτων βιολογικής επεξεργασίας υγρών λυμάτων. Εγκατάσταση και η συντήρηση συστημάτων βιολογικού καθαρισμού υγρών λυμάτων.

Λάβετε προσφορά

Θέλουμε να σας ακούσουμε

Οι τεχνικοί μας είναι πάντα διαθέσιμοι για να σας εξηγήσουν τα οφέλη και τα πλεονεκτήματα των λύσεων που σας προσφέρουμε. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας λύσουμε τις απορίες.